Услуги copy.png

интериорен дизайн Услуги

VR3.png

Имаме удоволствието да ви представим услугата - VR презентация с VR headset!

Какво представлява?


VR презентацията е единственият начин за точно и реалистично пресъздаване на мащаб и пространство. Благодарение на последно поколение софтуер и VR очила, Ви даваме възможност да разгледате детайлно всяко помещение на Вашия дом или офис по проект. По този начин изключваме всички колебания и разминавания относно подходящи цветове, мебели или подови настилки. С помощта на VR добивате реална представа за текстура и осветеност, спрямо сезон и метеорологични условия. 
Вижте дигиталната революция в интериорния дизайн!


Как работи?


Слагате VR очилата.


 

цялостен дизайн

цялостна реализация

качество във всеки детайл

проект на мебел

✓ консултация преди покупка на жилище с визия за изготвяне на интериорен дизайн


В случай че сте решили да използвате услугите на интериорен дизайнер, може да запазите час за консултация преди покупката на жилище, при която ще Ви дадем ключови съвети. Също така ще може да се възползвате от нашите контакти на квалифицирани брокери на недвижими имоти. Сумата от консултацията се приспада при сключване на договор с IXDesign за изготвяне на проект за интериорен дизайн.
✓ консултиране на обект


Консултиране на обект е услуга, която е безплатна за клиенти с жилища, офиси и заведения на територията на гр. София. Може да запазите час за безплатен оглед, при който ще се запознаем с Вас и спецификите на помещението, ще го заснемем и вземем точни размери. След това ще изготвим оферта отговаряща точно на Вашите нужди.
✓ замерване на обект


Цялостно замерване на обект и изчертаването му в 2D вариант. При запазване на час за безплатен оглед, тази услуга е включена.
✓ 3D визуализация


3D визуализация е компютърно генерирано фотореалистично изображение на апартамент, офис или заведение. Работим със софтуер от последно поколение и предлагаме висококачествени 3D визуализации, 360 градусови панорами, VR изображения, анимации на проекти и виртуални разходки.
✓ проектиране на мебели


Проект на мебел е цялостно изготвяне на всички нужни чертежи с включени размери, разрези и допълнения, нужни за директно възлагане на изпълнение от мебелист - външен или предоставен от IXDesign.
✓ идеен проект


Той е основата, върху която се съставя работния проект за интериорен дизайн. Съобразен е изцяло с визата за проектиране. Целта на идейния проект в един интериорен дизайн е да оформи общият вид на помещението. Стремежът е да се постигне максимално съотношение между полезната площ на отделните обекти и квадратурата на общите части, като се държи сметка за най-доброто изложение, размери, оформянето на обособените функционални зони и т.н. Проектът за интериорен дизайн е напълно съобразен с представите на клиента.
✓ работен проект


Разработва се на базата на идейния архитектурен проект или проекта за интериорен дизайн. Той е окончателната фаза в проектирането. В него са предвидени части: архитектурна, конструктивна и технологична, електро и ВиК инсталации, план софит, ОиВ, газификация, телефонизация, и др., както и вертикална планировка и външни връзки.

✓ потребителско финансиране с TBI Bank


IXDesign е първото студио за интериорен дизайн в България, което предлага потребителско финансиране до 30 000лв. за физически лица и до 50 000лв. за юредически лица! Одобрение до 2мин.!*

За кандидатстване, моля да се свържете с IXDesign на посочените телефони или e-mail info@ixdesignstudio.com

✓ потребителско финансиране с TBI Bank


IXDesign е първото студио за интериорен дизайн в България, което предлага потребителско финансиране до 30 000лв. за физически лица и до 50 000лв. за юредически лица! Одобрение до 2мин.!*

За кандидатстване, моля да се свържете с IXDesign на посочените телефони или e-mail info@ixdesignstudio.com