Търсене
  • IX Design

Индустриален интериорен дизайн

Актуализирано: 7 Юни 2019Става въпрос за гордото показване на строителните материали, които мнозина се опитват да прикрият. Става дума за добавяне на суров, недовършен вид към най-грижливо проектираните домове. Това е индустриален интериорен дизайн, а днешният пост празнува тази нарастваща тенденция. Използва се в тавански апартаменти, модерни домове и търговски площи по целия свят, промишлен дизайн демонстрира неутрални тонове, утилитарни предмети и дървени и метални повърхности.


Резултатът: "стил на склад", който съчетава истинско промишлено усещане с редица други стилове, от земен до полиран. Този външен вид не е само за "недовършени" пространства. Всъщност, много ентусиасти в дизайна, които използват интериори с високо качество, внедряват индустриален стил в своите домове чрез функции като повърхности от неръждаема стомана, метални осветителни тела и реколта мебели. Търговците на дребно са помогнали за насърчаване на любовта към индустриалния дизайн с техните замислени парчета, базирани на специфични мебели от миналото. Днес изтъкваме няколко ключови черти на индустриалния дизайн, така че да можете да донесете този поглед вкъщи.


Изложени тръби

Един от елементите на индустриалния дизайн е наличието на елементи, които обикновено се опитвате да скривате, като тръби и канали. Можете да си представите каква освободителна стратегия се оказа, когато концепцията за складови апартаменти започна да печели популярност! Превръщането на бивши индустриални пространства (като фабрики) в жилищни условия може да е било предизвикателство, но оставянето на няколко изложени сурови елементи напомняло на жителите за първоначалната цел на сградите и елиминирало по-нататъшното строителство.

Хората, които копнеят за индустриалния облик, могат дори да включат концепцията за откритите тръби чрез мебели.


Дървени и метални повърхности

Многобройни дървени и метални повърхности могат да бъдат намерени в индустриаления стил. Не е чудно, че земните и неутралите тонове са популярни цветови решения за тези пространства. Бетонът е страхотен и икономичен избор за индустриалния дизайн и за всеки модерен индустриален дом. Може да бъде полиран до висок гланц, мат или недовършен за по-рустик изглед.


Бетонът също е много гъвкав и може да се използва за подове, плотове, мивки, вани, камини и много други. Индустриалните идеи за декориране могат да бъдат много практични и изпълнени в рамките на ограничен бюджет.


Можете дори да погледнете индустриалния интериор на откритото пространство за забавление. Индустриално вдъхновени струни от големи електрически крушки носят магически блясък на вътрешни дворове, палуби, перголи и беседки. Повечето търговци на дребно имат осветителни тела за открито, които са вдъхновени от индустриалния дизайн, затова можете да създадете своя рекорден индустриален стил без много усилия.


Макар че има някои основни неща, които трябва да имате предвид, ако искате да слезете по промишления път на интериорен дизайн, е важно да запомните, че има място за известна гъвкавост. Няма един размер, който да пасва на всички.


Можете да избирате и да допълвате индустриалните елементи със супер лъскави и модерни метални покрития и лакиран съвременен декор, създавайки усещането за индустриалния дизайн.Или можете да настроите по-рустикален тон, като използвате много богато оцветени дървени материали и аксесоари, за да контрастирате с индустриалните характеристики. Ще намерите всичко, от което се нуждаете във всяка ценова точка. Каквото и да изберете, ще бъде смело твърдение, което определя всяка модерна дефиниция на стил.389 преглеждания0 коментари

нюзлетър абонамент

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

IXDesign 2021 I всички права запазени

©
google-play-IXDesign
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_RG