интериорен дизайн Етапи на проектиране

Специално за Вас предлагаме строг авторки надзор. Ангажимент, включващ седмично посещение на обекта до финализиране на ремонтните дейности и обзавеждането. Това включва стриктно следене на изпълнението чрез ясни насоки, както и уточняване на всяка особеност и детайл по изпълнение на проекта. Независимо дали дейността се извършва от подизпълнители предложени от нас или Ваши.

Цялостно изпълнение на проект - освен всичко описано по-горе, лично ще се ангажираме с посещения на мебелни фирми, студиа за осветителни тела, декорации, пердета и др., за да може да се следи цялостната реализация и крайния продукт да отговаря максимално на изготвения специално за Вас интериорен дизайн.

В случай, че се спрете на IXDesign за изготвяне и изпълнение на цялостен проект с наши подизпълнители, ще имате възможността да се възползвате от преференциални цени за изпълнение и обзавеждане.
 

Глава I

Нека се запознаем

Първата ни среща ще бъде насочена изцяло към Вашия вкус и стил. Споделете ни какво харесвате и какво избягвате, как си представяте спалнята, кои са предпочитаните цветове мека мебел? Нека опознаем начина Ви на живот…

Глава II

Предложението

Ще ви предложим определен брой варианти на интериорен проект в 3D визуализация спрямо пакета с услуги, на който Сте се спрели. Тук ще имаме възможност да обсъдим най-подходящите опции, което не изключва комбинация от всички предложения. Следват корекциите от наша страна…


 

Глава III

Финални щрихи

На Вашето внимание ще представим завършен проект в детайлна 3D визуализация, като според пакета, на който Сте се спрели, ще Ви бъдат предоставени всички работни чертежи, разрези, ел. инсталации, ВиК и чертежи на мебели. В случай, че перфекционистът у Вас желае, можем да Ви предоставим и кристална 3D анимация на бъдещия Ви дом или офис.


П.П. Всеки проект включва количествена сметка и информация за всички използвани материали!

Цялата процедура от изготвяне на оферта специално за Вас, до финализиране на мечтания проект ще имате възможност да следите чрез сайта на IXDesign, като за всеки отделен етап от проектирането ще получавате мейли. С издаването на готовия интериорен проект ще Ви предоставим всички прилежащи документи, според избрания от Вас пакет.

нюзлетър абонамент

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

IXDesign 2020 I всички права запазени

google-play-IXDesign
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_RG